AI O FIRMA DE TRANSPORT? IATA 5 MOTIVE SA CUMPERI ROVINIETELE ONLINE

Obținerea de profit în industria transporturilor în prezent este o adevărată provocare. Trebuie să lupți pentru cel mai bun preț pe kilometru și să te asiguri că veniturile companiei nu sunt afectate semnificativ de amenzi. Realitatea este că sectorul transporturilor este unul dintre cele mai sancționate din România în momentul de față, cu numeroase instituții publice având dreptul să verifice atât vehiculele, cât și companiile, de la ANAF, ISCTR, MAI, până la CNAIR – Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Amenzile aplicate de CNAIR pentru lipsa rovinietei sunt destul de ridicate, variind în prezent între 250 RON pentru autoturisme și 4500 RON pentru vehiculele cu masa maximă autorizată de cel puțin 12 tone, cu minim 4 axe. Poate că uiți de rovinietă sau de data expirării acesteia și te trezești cu o amendă în plic la sediul companiei. CNAIR operează prin intermediul camerelor amplasate pe marginea drumurilor, care scanează numerele de înmatriculare. Cu toate acestea, aceste amenzi pot fi evitate în totalitate dacă alegi să cumperi rovinieta online, prin intermediul rovinieta.online.

5 MOTIVE PENTRU A ACHIZIȚIONA ROVINIETELE PRIN ROVINIETA.ONLINE

1. CENTRALIZAREA INFORMAȚIILOR PRIVIND ROVINIETELE PENTRU ÎNTREAGA FLOTĂ DE VEHICULE

În mod tradițional, verificarea rovinietei fiecărui vehicul dintr-un parc auto poate fi dificilă, deoarece acestea nu expiră simultan și necesită o evidență separată. Aici apar adesea erorile și, implicit, surprizele neplăcute în formă de plicuri cu amenzi. Cumpărând rovinieta online prin rovinieta.online, ai acces la toate tranzacțiile într-un singur loc, știind clar în orice moment care vehicul nu are rovinietă.

2. ALERTE GRATUITE PENTRU ROVINIETELE CARE SE APROPIE DE EXPIRARE

Centralizarea datelor oferă numeroase avantaje, inclusiv posibilitatea de a fi notificat atunci când rovinietele expiră. Acest serviciu gratuit este disponibil în cazul rovinietelor cu o valabilitate mai mare de 30 de zile și este oferit de rovinieta.online.

3. EMITEREA SIMULTANĂ A MAI MULTOR ROVINIETE CU AJUTORUL SOFTWARE-ULUI

Utilizatorii serviciului rovinieta.online pot emite mai multe roviniete în același timp pentru diferite vehicule. Softul permite importul de informații în format tabelar, economisind timp în cazul parcurilor auto de dimensiuni mari.

4. EXTERNALIZAREA ACHIZIȚIEI DE ROVINIETE GRATUIT CĂTRE ROVINIETA.ONLINE

Rovinieta.online oferă un serviciu util pentru managerii de transport ocupați: emiterea de roviniete cu ajutorul personalului rovinieta.online. Acest lucru este posibil în intervalul orar 08:00 – 17:00, de luni până vineri, cu excepția sărbătorilor legale. Tot ce trebuie să faci este să plasezi o comandă prin intermediul unui tabel standardizat, iar personalul de la rovinieta.online se va ocupa de tot. Mai mult, ca dovadă a seriozității, aceștia își asumă contractual plata amenzilor pentru lipsa rovinietei dacă aceasta este din vina lor. Practic, nu trebuie să îți faci griji dacă ești sigur că ai transmis informațiile corecte.

5. CEA MAI IMPORTANTĂ INFORMAȚIE – ESTE UN SERVICIU ABSOLUT GRATUIT

Serviciile oferite de rovinieta.online sunt absolut gratuite, externalizezi o grijă destul de mare și ai mai mult timp pentru a căuta noi parteneri și pentru a obține contracte mai bine plătite pentru compania de transport pe care o deții. Dacă ești manager de transport, cu siguranță ai în administrare roviniete pentru parc auto, iar ultimul lucru pe care ți-l dorești este să te trezești la sediul companiei cu plicuri de amenzi. Greșeli se fac, cum spune vechea vorbă românească „a greși e omenește”, însă atunci când vine vorba despre bani lucrurile pot lua o altă întorsătură. De ce să nu te pui la adăpost prin intermediul unui serviciu gratuit dacă ai această posibilitate?

Acestea sunt cele mai importante 5 motive pentru a achiziționa roviniete prin intermediul rovinieta.online. Cei care activează în domeniul transporturilor grele știu foarte bine cât de costisitoare este amenda în cazul lipsei rovinietei pentru astfel de vehicule, așadar nu există niciun motiv pentru a nu profita de existența acestui serviciu.

Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns