Cum să iei credit PrePay confortabil online de acasă

reincarcare orange

Pe măsură ce treci de la înregistrare la cardul tău preplatit, vei descoperi un nou proces: încărcarea electronică a fondurilor cu credite sau beneficii. În cazul înregistrării, de acest proces se ocupă operatorul tău telecom (Orange, Telekom, Vodafone), dar în cazul cardurilorprepay trebuie să iei lucrurile în propriile mâini. Nu este greu și astăzi avem chiar portaluri precum incarca.ro de unde poți cumpăra o reîncărcare Telekom, Vodafone sau Orange din confortul casei tale, fără să mai trebuiască să mergi la un centru de operare sau să mergi la magazinele din jurul casei.

Cum să adaugi credit la cartela PrePay prin incarca.ro

Primul lucru de care trebuie să te asiguri este că ai suficienți bani pe cardul bancar pentru a finaliza achiziția. Și nu vă faceți griji, tranzacțiile efectuate prin incarca.ro sunt 100% criptate, nu există nicio șansă ca cineva să vă fure banii din cardul bancar, credit sau alte minuni.

Al doilea lucru pe care trebuie să-l faci este să completezi câmpurile de pe prima pagină a site-ului:

– Alegi operatorul de telefonie mobila de care apartii: Orange, Vodafone sau Telekom
– Alegi tipul de reincarcare: credite sau minute (atentie! operatori telecom precum Orange vând și vouchere cu opțiuni)
– Alegeți suma de depunere: de la 5 € la maximum 125 € Orange, 100 € Vodafone sau 50 € Telekom
– Introduceți cu atenție numărul de telefon de pe care cumpărați reîncărcare Orange Telekom sau Vodafone
– Introduceți adresa de e-mail la care veți primi factura de achiziție sau voucherul PIN daca asta ati selectat.

Al treilea lucru pe care trebuie să îl faci este să accesezi pagina de plată. Este simplu, introduci datele bancare și ai terminat totul; din confortul casei tale, fără să te deplasezi. Odată efectuată plata, nu durează decât maxim 2-3 minute pentru a primi beneficiile, ceea ce face ca aceasta să fie cea mai rapidă soluție de depunere de bani electronici de pe piața românească la ora actuală.

Rapiditatea efectuării de reaincarcari electronice prin incarca.ro este legată de conceptul de „simplitate” al aplicației. În esență, utilizatorii nu trebuie să își creeze un cont de client pe site, ceea ce grăbește procesul de achiziție, iar utilizatorii se pot bucura de beneficiile cardului PrePay la câteva minute de la intrarea pe portal.

Cu cât sunt mai puțini pași de parcurs, cu atât procesul de vânzare va fi mai rapid.

reincarcare orange
reincarcare orange

Unul dintre cele mai mari avantaje de care beneficiază utilizatorii PrePay atunci când folosesc incarca.ro este că portalul este deschis 24 de ore din 24. Aceștia pot achiziționa credit de telefonie mobila la orice oră din zi sau din noapte. Știm cu toții cât de neplăcut este atunci când beneficiile sau valabilitatea cartelei de telefon expiră noaptea târziu. Până de curând, primul lucru pe care trebuia să-l căutăm era un magazin sau o benzinărie pentru a cumpăra dimineața o reincarcare Orange , Telekom sau Vodafone, dar cu incarca.ro această problemă este practic eliminată. Iată cum tehnologia inovatoare vine în sprijinul deținătorilor de cartele PrePay și le ușurează viața, ajutându-i să ușureze și să elimine multe situații foarte neplăcute care ar putea exista și astăzi dacă internetul nu s-ar fi dezvoltat suficient pentru a permite existența unor platforme precum incarca.ro.

Merită menționat faptul că portalul incarca.ro oferă servicii și pentru persoane juridice, concentrându-se practic pe externalizarea procesului de reîncărcare de la Telekom, Orange sau Vodafone, astfel încât toate telefoanele companiei să fie actualizate, astfel încât angajații să nu-și poată folosi dispozitivele din cauza lipsei de credit.

Incarca.ro se va ocupa de acest lucru GRATUIT și fără niciun comision suplimentar.

Please follow and like us:
Pin Share