Memorandum Vodafone / Microsoft pentru Romania

Memorandum-digitalizare-Romania

In 28 martie a.c., Vodafone și Microsoft au semnat un Memorandum de Înțelegere cu scopul de a accelera procesul de digitalizare în sectoarele public și privat din România. Cele două companii au convenit să coopereze pentru dezvoltarea de programe de digitalizare, cercetare, inovație și responsabilitate socială.

Colaborarea dintre Vodafone și Microsoft, împreună cu experiența și resursele lor, vor putea aduce beneficii semnificative cetățenilor și afacerilor din România. Achilleas Kanaris, CEO Vodafone România, afirmă că digitalizarea este esențială pentru a permite României să avanseze rapid, iar parteneriatul cu Microsoft va aduce tehnologia mai aproape de români.

Cele două companii își propun să crească calitatea educației și să susțină tranziția accelerată spre abilitățile digitale și utilizarea tehnologiei. În plus, scopul memorandumului include implementarea unor proiecte specifice cercetării, dezvoltării, transferului tehnologic și dezvoltării capitalului uman.

Bogdan Putinică, General Manager Microsoft România, afirmă că Microsoft continuă să susțină România, guvernul său, afacerile și oamenii în inovațiile digitale, strategia cloud și agenda de competențe tehnologice, pentru a accelera transformarea digitală. În această misiune, Vodafone România este un furnizor de încredere de tehnologie, alături de care Microsoft va colabora.

De asemenea, cele două companii vor organiza împreună evenimente relevante în domeniul digitalizării, inovației, IT, tehnologiei și telecomunicațiilor, cum ar fi seminarii, ateliere și cursuri online.

Please follow and like us:
Pin Share