Gestiune roviniete parc auto

gestiune-parc-auto-rovinieta.

Parcurile auto mari reprezintă o povară din punct de vedere al managementului, mai ales atunci când este vorba de vehicule care sunt folosite zilnic pe drumurile publice și care necesită adesea intervenții mecanice sau birocratice. Una dintre cele mai importante îndatoriri ale unui manager de parc auto mare este, evident, gestionarea rovinietelor vehiculelor, și spun asta pentru că o proastă gestionare a rovinietelor vehiculelor poate duce la multe amenzi pentru compania in cauza, evident ca aceste amenzi nu trebuie ignorate.

Totuși, aceste amenzi pot fi evitate, există portalul rovinieta.online care vine în sprijinul managerilor de flote mari cu multe avantaje, cu multe servicii despre care vom vorbi mai jos și veți vedea că multe Unele dintre aceste servicii chiar economisesc atât amenzi cât și timp.

Ce tipuri de servicii oferă portalul rovinieta.online?

1. Plata rovinietelor este mult mai simplă.

Din momentul în care vă gestionați rovinietele pentru flotă prin intermediul acestui portal, baza de date va începe să fie creată, iar pentru fiecare achiziție, factura va fi disponibilă imediat în contul dumneavoastră. Astfel, nu mai este nevoie să colectați chitanțe sau facturi de la niciun departament pentru vehiculele de pe care achiziționați roviniete, iar achiziția nu va mai fi făcută de către șofer in benzinarii. Acest lucru face ca gestionarea rovinietelor online să fie mult mai simplă, mult mai ușor de gestionat în cadrul conturilor corporative.

gestiune-parc-auto-roviniete.
gestiune-parc-auto-roviniete

2. Avertizare de roviniete expirate.

Atunci când achiziționați rovinietele online prin intermediul acestui portal pentru mai mult de 30 de zile, pe măsură ce se apropie data de expirare, clientul va primi un avertisment și va ști exact care sunt vehiculele care riscă să părăsească drumurile publice fără roviniete valabile. Aceste avertismente sunt esențiale și foarte utile, deoarece reprezintă singura modalitate de a evita situația neplăcută a amenzilor. Dacă pentru autoturisme amenda nu este foarte mare, pentru vehiculele care transportă mărfuri grele, amenda ajunge până la 11.900 de lei.

3. Externalizați gestionarea colectării taxelor de drum.

Cei care doresc pot încredința gestionarea rovinietelor personalului portalului rovinieta.online. Totul se face pe bază de contract, personalul portalului fiind responsabil pentru eventualele erori în procesul de gestionare a ROvinietelor pentru întregul parc auto, dacă aceste erori sunt din vina lor. Evident că este vorba de amenzi. În esență, managerii de flote nu mai trebuie să își facă griji și au mai mult timp pentru a se ocupa de alte sarcini esențiale din cadrul companiei.

4. Calculatorul de taxe de drum.

Portalul este în continuă dezvoltare și se adaugă constant noi funcții. Cea mai recentă funcție adăugată este calculatorul de taxe de drum 2023, care poate fi mai utilă în gestionarea flotelor. După cum știm cu toții, valoarea taxelor rutiere încasate de stat în România are o formă ciudată și este greu de reținut, iar faptul că portalul electronic de informații are un calculator pentru fiecare tip de vehicul și pentru fiecare perioadă ajută foarte mult la calcularea acesteia. Managementul taxei de drum este necesar într-un parc auto mare.

Cea mai bună parte a portalului rovinieta.online este că este complet gratuit. Nu există înregistrare, nu există taxe sau tarife separate. Prețul la roviniete este aceleași ca peste tot pe site-urile oficiale ale CNAIR. Chiar și serviciul de externalizare a gestionării taxelor de drum este gratuit, ceea ce face din portalul rovinieta.online un instrument valoros pentru managerii de flote. Practic, nu există niciun dezavantaj în a nu utiliza rovinieta.online dacă sunteți manager de flotă.

Please follow and like us:
Pin Share